vrijdag 16 juli 2010

‘Nieuwe remonstranten’- dag van 9 oktober 2010!

Nieuwe leden en vrienden heten wij welkom op de ‘Nieuwe remonstranten’- dag van 9 oktober 2010!




De Remonstrantse Broederschap organiseert op 9 oktober van 11.00 tot 15.00 uur een speciale welkomstbijeenkomst voor landelijke leden en vrienden én voor nieuwe leden en vrienden van de plaatselijke gemeenten. De bijeenkomst vindt plaats op het landelijk bureau van de Remonstranten, Nieuwegracht 27a in Utrecht.



Gezicht krijgen

Landelijke leden en vrienden hebben zich via de website aangemeld. Graag willen wij hen uitgebreider introduceren in het reilen zeilen van de Remonstrantse Broederschap en ‘ons gezicht tonen’ , dat wil zeggen: de mensen achter de organisatie aan u voorstellen. Nieuwe leden uit de gemeenten zijn goed ingebed in hun eigen gemeenschap. Toch is het ook voor hen interessant om kennis te maken met de landelijke organisatie.



Programma

Het programma is nog in de maak. U hoort er na de zomer meer over. In ieder geval krijgt u een gedoseerde hoeveelheid – niet te veel - informatie over de structuur van de kerk, over het gedachtegoed van de remonstranten en over de activiteiten die er op stapel staan in het nieuwe seizoen. Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling in een rondetafelgesprek. In dat gesprek komen vragen aan de orde als: Waarom ben ik lid of vriend geworden van de remonstranten? Wat betekent lidmaatschap en vriendschap voor mij? Wat verwacht ik van de kerk en wat kan ik voor de remonstranten betekenen?



Opgave

U kunt u nu al opgeven voor deze dag. Wij ontvangen graag uw aanmelding via het landelijk bureau remonstranten, Nieuwegracht 27a, 3501 LC Utrecht, tel. 030-2316970, e-mail communicatie@remonstranten.org.



Contactpersoon is Michel Peters, medewerker communicatie en op het landelijk bureau verantwoordelijk voor de contacten met de landelijke leden. Voor opgave en nadere informatie kunt u hem benaderen.

Geen opmerkingen: