zaterdag 30 januari 2010

Ontmoetingsdag voor jonge ouders en hun kinderen

6 juni 2010: Ontmoetingsdag voor jonge ouders en hun kinderen


Dit jaar geen weekend, maar een ontmoetingsdag voor jonge ouders van Remonstrantse gemeenten op zondag 6 juni. Doel is kennis met elkaar te maken (jonge ouders uit verschillende gemeenten) en met elkaar in gesprek te gaan over kind en geloof.

De bijeenkomst vindt plaats op Heerlijkheid Mariënwaerdt, bij Beesd, vanaf 12 uur. Het programma begint met een lunch voor ouders en hun kinderen. De kinderen hebben daarna een eigen programma (met speurtocht op het landgoed) en de ouders gaan luisteren naar een lezing van Nico ter Linden. Ter Linden schreef drie kinderbijbels die veel gebruikt worden in vrijzinnige kerken. Hierna gaan de ouders uiteen in kleine groepen voor discussie (zo mogelijk wandelend over het landgoed!), en we sluiten af met een plenair gedeelte en een borrel. Er zal een boekentafel zijn met kinderbijbels en boeken op het gebied van geloofsopvoeding.

Na de borrel is het voor wie dat wil mogelijk om met elkaar iets te eten in het pannenkoekenhuis op hetzelfde landgoed.

De dag wordt georganiseerd door Joost Röselaers (predikant te Amsterdam en Boskoop) en Japke van Malde (coördinator Jonge Remonstranten).

Meer informatie en opgave:

jonge.remonstranten@remonstranten.org of bel 030 2316970

Geen opmerkingen: