donderdag 22 oktober 2009

Oproep kerst 2009


Geef u nu reeds op voor de kerstlunch

Vrijdag 25 december aanstaande, Eerste Kerstdag, zal er aansluitend op de ochtendviering vanuit de werkgroep Kerk en Samenleving de mogelijkheid geboden worden om deel te nemen aan een gezamenlijke kerstlunch in de kerk van 12.00 tot uiterlijk 14.00 uur. (of 12.30 tot 14.30, het loopt al gauw wat uit)
afbeelding

Tevens zijn we op zoek naar enkele enthousiaste vrijwilligers om de kerstlunch mee voor te bereiden. Iedereen die wil deelnemen is uiteraard van harte welkom. Om de voorbeiding goed mogelijk te maken, stellen we het zeer op prijs indien u zich, voor zover mogelijk, uiterlijk dinsdag 15 december zou willen aanmelden bij … via … Ook zullen er vanaf heden (08-10-2009) op zondagmorgen in de hal van de kerk, op de boekentafel, intekenlijsten liggen.

In de door ons gekozen opzet zorgt de organisatie voor een (grote) pan met soep. Iedere deelnemer verzoeken wij om de eigen lunch mee te nemen. Alle meegebrachte lunches worden voor het begin verzameld en vervolgens met elkaar gedeeld.

Werkgroep Kerk & Samenleving, november 2009

1 opmerking:

Webmaster zei

Let op ! ! !


In tegenstelling tot wat in het laatstverschenen bericht van november staat vermeld, zal de werkgroep Kerk & Samenleving zorgen voor de algehele lunch, zodat niemand dan zelf broodjes o.i.d. hoeft mee te nemen.

Om een ruwe schatting te kunnen maken van hoeveel voedsel ingeslagen dient te worden, stellen we het zeer op prijs indien u zich van tevoren wilt aanmelden. Dit neemt niet weg dat indien uw omstandigheden van dien aard zijn dat opgave vooraf voor u onmogelijk was wij u ook van harte welkom zullen heten bij de kerstlunch.

Er ligt een intekenlijst op de boekentafel in de geertekerk en u kunt zich ook via het kerkelijk bureau aanmelden.

Van harte welkom!
Werkgroep Kerk en Samenleving, 28 november 2009